Stötta mitt skrivande på Patreon

Om du har uppskattat det jag skriver här på Ihfongard.se, får du väldigt gärna gå in och bli supporter på Patreon.com/ihfongard. Patreon är en tjänst där det går att stötta kreativa människor av olika slag – poddare, serieskapare, journalister med mera, genom att ge en donation varje månad.

För min del ligger lägsta nivån stödläsare på 19 kr/månad för den som bara vill visa sitt stöd till mitt skrivande, men för den som lägger lite mer finns också belöningar att få.

Det som läggs ut på Ihfongard.se kommer alltid att vara öppet att läsa här, men den som skriver upp sig på nivån förläsare (29 kr/månad) får tillgång till alla kapitel en dag före de publiceras här. Från den nivån och uppåt får du också tillgång till extra bonusmaterial som kartor och fakta om världen där En Dåres Visdom, samt mina tankar om skrivande och annat.

För den ännu lite mer otålige finns nivåerna snabbläsare (49 kr/månad) och otålig läsare (89 kr/månad), där du förutom det som redan nämnts får antingen nuvarande avdelning av boken (för snabbläsare) eller hela boken (för otålig läsare) i e-boksformat.

Och slutligen – om någon vill ha ett fysiskt exemplar av boken så finns nivån traditionell läsare (149 kr/månad). En tryckt version kommer att produceras när tillräckligt många anslutit sig till den här nivån för att det ska bli ekonomiskt försvarbart.