Så var vi här igen

För femton år sedan skapade jag en blogg där jag publicerade min fantasybok En samling tokar som följetång, och berättade om min kamp att få färdigt del två. Fem år senare var del två till slut klar, och en tid senare la jag ner min författarblogg, och gjorde inte mycket mer med mitt skrivande heller.

Men så helt plötsligt, utan någon egentlig anledning, läste jag igenom historien igen, för första gången på närmare tio år. Och började revidera och skriva om och skriva nytt … och på den vägen är det.

Jag vet inte hur länge det kommer dröja, men när mina revideringar är klara kommer boken som inte längre heter En samling tokar att börja publiceras på nätet igen, följt av dess uppföljare som aldrig sett någon bredare spridning – slutet är det fortfarande nästan bara jag som läst.

Watch this space.