Olika sätt att följa ”En Dåres Visdom”

Det finns ett antal sätt att få reda på när nya kapitel av En Dåres Visdom och annat innehåll publiceras på Ihfongard.se:

  • Om du har ett Facebook-konto kan du gilla En Dåres Visdoms sida. Du hittar den på Facebook.com/EnDaresVisdom. Där uppdateras det varje gång ett nytt kapitel publiceras, och även för en del annat innehåll.
  • Liknande innehåll får du om du följer mig på Twitter. Det är inte bara En Dåres Visdom-relaterade saker som läggs ut där förstås, men en klar majoritet.
  • Om du stöttar mig på Patreon, oavsett nivå, får du ett mejl när ett nytt inlägg har publicerats.
  • Om du har, eller vill skapa, ett WordPress-konto kan du följa allt som sker på Ihfongard.se. Gå till https://wordpress.com/read, sök efter Ihfongard.se och klicka på lilla plusset uppe i högra hörnet. När det kommer en ny uppdatering får du ett mejl, och om du laddat ner WordPress-appen dessutom en notifiering.
  • Om du som jag fortfarande tycker att RSS-läsare är ett av de bästa sätten att hålla sig uppdaterad så har förstås Ihfongard.se precis som alla WordPress-bloggar ett RSS-flöde. Du hittar det på www.ihfongard.se/feed
  • Eller så kan du helt enkelt gå in på Ihfongard.se varje tisdag och fredag – så länge jag inte säger något annat är det dagarna då nya kapitel publiceras.