”En Dåres visdom” som fysisk bok

I dag kom det en låda med de första exemplaren av En Dåres visdom som en faktisk, fysisk bok. Även i denna digitala tidsålder är det något speciellt med fysiska objekt – kanske till och med särskilt i denna digitala tidsålder.

En trave böcker.

Boken är en rejäl koloss på 699 sidor storpocket, och väger in på nästan ett kilo. För den som vill köpa ett eget exemplar går det bra att beställa den från förlaget på den här länken, från de flesta välsorterade nätbokhandlar (jag rekommenderar dock inte att handla via Amazon.se, den är lite onödigt dyr där) eller be din lokala bokhandel ta hem den.

Om du är en bokbloggare som vill recensera boken (välkommen hit, i sådana fall) går det att beställa gratisexemplar från förlaget.

En reaktion till “”En Dåres visdom” som fysisk bok”

Kommentarsfunktionen är stängd.