Fredagar utan ”En Dåres visdom”

Det här inlägget hade varit lite mer effektfullt om jag inte av diverse anledningar tagit en lång paus mellan sista ordinarie kapitel och epilogen, eller om mina besökssiffror var en smula bättre – det var inte jättemånga som följde berättelsen hela vägen i mål (något jag borde ha insett själv).

Men nu är i alla fall hela boken publicerad här på Ihfongard.se. Så vad händer nu?

Ihfongard.se kommer att finnas kvar, och jag kommer fortsätta blogga sporadiskt, om böcker och säkert andra nördigheter också vad det lider. Jag har också börjat skriva på något nytt, och håller jag uppe farten ska det förhoppningsvis inte ta 30 år att bli klar den här gången – när jag känner mig trygg att berätta om det kommer det definitivt att dyka upp här.

En Dåres visdom, då? Den går numera att köpa i både digital och fysisk version i de flesta nätbokhandlar. Därför så kommer jag att plocka ner kapitelinläggen härifrån, nu när de av er som är mest intresserade har haft en chans att läsa. De ligger kvar januari ut, så att eventuella eftersläntrare har möjlighet att ta sig i mål. Därefter kommer bara de första kapitlen att finnas kvar, de som också finns i ljudversion samt är översatta till engelska.